Shopping: I Amsterdam finner du det meste

I Amsterdam er det mange butikker å velge mellom. Vi hjelper deg med gode tips om hvor du finner de beste handlesentrene, designerbutikkene og markedene.

Kalverstraat - shoppinggate i Amsterdam

Kalverstraat

Amsterdam er en vakker by som er lett å komme seg rundt i, og som består av veldig mange små butikker. Det er en behagelig storby for shopping. I området mellom Muntplein og Dam-torget finner du Kalverstraat, hvor du finner en rekke butikker for mote, sko og lignende. Her finner du blant annet det nederlandske flaggskipet Mexx.

Amsterdam har, som alle andre internasjonale storbyer, en egen stor gate med velkjente merkebutikker. Denne gaten heter PC Hoofstraat, og inneholder kjente designerbutikker som Chanel, Louis Vuitton, Burberry, Gucci, Armani og Mulberry for å nevne noen. Her finner man alt man måtte ønske seg fra kjente designere.

De Bijenkorf - Amsterdams største varehus

De Bijenkorf

De Bijenkorf ligger midt i sentrumet for shopping i Amsterdam, og er Amsterdams største varehus. På dette senteret finner du alt fra mat, klær, leker, sminke og til møbler og alt du måtte trenge til huset. Adressen er Dam 1.

Leter du etter sportsutstyr, så er Maison De Bonneterie stedet å dra. Adressen er Rokin 140-142.

I Leidestraat finner du først og fremst mange store skobutikker, blomsterforretninger, og man finner også butikker som selger jeans, designerfritidsklær, bøker og mye mer.

De 9 straatjes”De ni smågatene” kalles kvartalet fra Koningsplein til Westerkerk, og dette er et særdeles fint område å vandre rundt i pga kanalene og de gamle, vakre husene. I tillegg kryr det av små butikker, kafeer og gallerier. Her finner du blant annet mange bruktbutikker.

Bloemenmarkt er et blomstermarked som holder åpent hver dag. Dette markedet ligger nær Muntplein.

Albert Cuyp er Amsterdams største og mest kjente markedet i Amsterdam. Dette markedet holder åpent mandag til lørdag mellom kl. 9 og 17. Her finner alt mulig.

Albert Cuypmarkt

Billige flybilletter til Amsterdam

Flybilletter til Amsterdam


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Amsterdam

Biletter fra 579,-


Søk nå!
Hoteller i Amsterdam

Bestill hotell i Amsterdam


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 796 ulike hotell
Bestill hotell i Amsterdam

Opptil 60% rabatt


Bestill her!