Mat og drikke i Amsterdam

Her får du gode tips om gode restauranter, barer som er verdt et besøk og noen forskjellige typer klubber man kan oppleve på kveldstid og utover natten i Amsterdam.

Restauranter

Amsterdam er kjent for å ha noen av Europas beste indonesiske og tyrkiske restauranter.

De Kas i Amsterdam

De Kas

Er du på jakt etter fortreffelig økologisk gourmetmat, så er De Kas i Kamerlingh Onneslaan 3 det riktige stedet å dra for å nyte et godt måltid. Lokalet er et gammelt drivhus som er pusset opp. Her bør man derimot bestille bord et par uker i forveien. Restaurantens nettside er www.restaurantdekas.nl og man kan ringe å bestille bord på +31 (0)20 462 4562.

Ønsker du å spise et godt fransk måltid, da er Jean Jean stedet å dra. Dette er en restaurant som ligger i restaurantområdet Jordaan, og som har hovedfokus på fisk og skalldyr. Dette er en meget populær restaurant, og man bør bestille bord i god tid. Adressen er 1e Anjeliersdwarstraat 14, og man kan bestille bord på tlfnr. +31 (0)20 627 7153.

Moko - restaurant i Amsterdam

Moko

Moko er en meget flott restaurant hvor det serveres god gourmetmat på kveldstid. Den ligger i en gammel trekirke, som faktisk var stall til Napoleons hester, og i tillegg har denne flotte restauranten en meget fin terrasse. Et meget bra og populært sted å spise. Adressen er Amstelveld 12.

På Hotel Arena finner man restauranten Odeon, som er et gammelt bryggeri fra 1600-talet som er restaurert om til et lokale som brukes til: brasseri, restaurant, bar og nattklubb. Her kan du få tre- og fireretters middag for ca. 40€, og adressen er Singel 460.

The Mansion - restaurant i Amsterdam

The Mansion

The Mansion er både restaurant, bar og nattklubb, og er en av Amsterdams mest trendy steder. Det er en meget avslappet stemning, og man trenger ikke å dresse seg opp for å dra hit. Her får du fantastisk god kinesisk mat. Man bør også her bestille bord i god tid, gjerne et par uker i forveien. Adressen er Hobbemastraat 2, og man kan bestille bord på tlf +31 (0)20 616 6664.

Envy er en flott restaurant hvor du finner en meny sammensatt av en rekke småretter fra Italia, Spania og Frankrike. I tillegg er denne restauranten kjent for å være god på vin.

Caféer

Café de Jaren er en romslig kafé over to etasjer med en fin terrasse mot kanalen, i tillegg er det både bar og restaurant. Adressen er Nieuwe Doelenstraat 20-22. Trikk 4,9 og 16 til Muntplein fører deg til området hvor denne kaféen ligger.

Barer & Uteliv

Bar8 er en av Amsterdams mest trendy barer, som er sterkt inspirert av nattelivet i New York, London og Paris. Adressen hit er Berenstraat 8.

Werck - populær nattklubb i Amsterdam

Werck

Werck, som ligger i nærheten av Anne Franks hus i Jordaan, er en av byens beste barer. Her finner man feststemte gjester og meget hyggelig personale. Adressen er Prinsengracht 277.

Er du jazzinteressert, så er Alto et godt alternativ for deg. Denne jazzbaren er kjent for god musikkvalitet, uformell og hyggelig stemning. Adressen er Korte Leidsedwarstraat 115.

Sinners In Heaven er Amsterdams fremste jetsetklubb, hvor du finner skuespillere, idrettsfolk og andre kjendiser. Dette er et lite og minimalistisk sted med designerinnredning. Her er det vanskelig å komme inn. Adressen er Wagenstraat 3.

Jimmy Woo - nattklubb i AmsterdamJimmy Woo er også blant Amsterdams mest populære nattklubber, og hvor det er vanskelig å komme inn etter midnatt pga. kø. Åpningstidene i helgene er fra 23 til 05. Her får du god musikk fra gode dj’er og full fart på dansegulvet hele natten. Adressen er Korte Leidsedwarstraat 18.

Billige flybilletter til Amsterdam

Flybilletter til Amsterdam


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Amsterdam

Biletter fra 579,-


Søk nå!
Hoteller i Amsterdam

Bestill hotell i Amsterdam


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 796 ulike hotell
Bestill hotell i Amsterdam

Opptil 60% rabatt


Bestill her!